Haver taart
- 10 min
- 30 min
- Makkelijk
Havermout staat bekend om zijn hoge vezelgehalte en verschillende heilzame vitaminen en mineralen. Vanwege deze eigenschappen is het ideaal als ontbijt, dat je vult en energie geeft voor de hele ochtend. Probeer deze haver taart eens te bakken en je hebt een ontbijt klaar voor de komende dagen.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 260 Kcal
- 8 g eiwit
- 12 g vet
- 28 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180°C. In een kom meng havervlokken, bloem en bakpoeder.
2
In een andere kom klop eieren met melk, kokosolie (als het niet gesmolten is, doe de olie even in de magnetron) en honing.
3
Voeg het mengsel van vlokken, bloem en bakpoeder onder constant kloppen geleidelijk aan het eierenbeslag.
4
Leg een vel bakpapier in een bakplaat van 25x25 cm en schenk er het beslag in.
5
Bak de taart op 180°C voor ca 25 minuten.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Goed maar erg droog
Automatische vertaling