Hazelnoot brownies
- 20 min
- 30 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 141 Kcal
- 4 g eiwit
- 8 g vet
- 12 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet een bakvorm klaar (ca. 20 cm × 20 cm) en bekleed het met bakpapier.
Smelt de pure chocolade au bain-marie* en zet het even apart. Meng ondertussen de tahini sesampasta met de melk.
Roer dan de chocolade, noten, vanille-extract en honing erdoor. Werk voorzichtig door en begin met het toevoegen van de andere losse ingrediënten.
Giet het beslag in de vorm en bak voor 20-25 minuten bij 180 °C.
* Voor bain-marie heeft u 2 pannen van verschillende grootte nodig die in elkaar passen, maar waarbij de bodem van een kleinere pan de bodem van een grotere pan niet raakt – u kunt ook een pan en een kom (het beste glazen of roestvrijstalen) gebruiken waarin u de chocolade zult smelten. Doe een beetje water in de pan en breng het aan de kook. Zet dan het vuur laag en plaats de kom met de ingrediënten voorzichtig erop - de bodem van de kom mag het water niet aanraken. Laat de chocolade op deze manier smelten boven de hete stoom en roer het de hele tijd door.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Lekker groot, ik moest alleen wat meer melk toevoegen.👌
Automatische vertaling