ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 2180 Kcal
  • 46 g eiwit
  • 176 g vet
  • 99 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

1 stuk

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel de noten erover en rooster ze ca. 10 minuten in de oven.

2

Haal de noten uit de oven en verwijder de velletjes (je kunt de noten het best in een theedoek wikkelen en vervolgens kneden om de velletjes los te maken). Doe de ontvelde noten in een blender en blend ze tot een pasta.

3

Voeg de cacaopoeder, honing, olie en zout toe aan de blender en blend opnieuw. Voeg ten slotte geleidelijk de melk toe en mix tot een gladde massa. Bewaar de hazelnootcrème in een afsluitbare glazen pot. In de koelkast is de crème ongeveer 3 weken houdbaar.

TIP
Je kunt de crème gebruiken als vulling voor pannenkoeken of zo eten met wat vers fruit.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Zuzana Šimnovicová
12. april 2023

Erg lekker, de volgende keer zal ik meer snoepjes maken voor de rest van het gezin.

Automatische vertaling

Gabriela Tinosová
26. februari 2023

Klára Láchová
26. mei 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij