ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 276 Kcal
  • 9 g eiwit
  • 16 g vet
  • 23 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190°C. Meng in een kom de bloem, havermout, havervlokken, kaneel en het bakpoeder. Klop in een andere kom de eieren samen met de honing, melk en kokosolie. Voeg de inhoud van beide kommen samen tot een beslag.

2

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Deel het beslag met een vochtige lepel op in 5 gelijke ronde deeglappen en leg ze op een bakplaat. Bak gedurende 12 minuten in de oven.

3

Klop ondertussen de ricotta op met de kwark en de honing. Haal de ronde cakeplakken uit de oven en laat ze afkoelen. Verdeel ¾ van de ricottavulling over de afgekoelde plakken en stapel ze op elkaar. Verdeel de resterende vulling over de randen en de bovenkant van de taart.

4

Bestrijk tot slot de zijkanten en de bovenkant van de honingtaart met gemalen walnoten. Zet de honingtaart gedurende ten minste 1 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Alenahybxjxb
24. mei 2024

Ik weet niet of het kwam doordat ik faalde of dat het recept verkeerd was, maar er ging iets mis en niemand in het huishouden vond het lekker

Automatische vertaling

Teresa Sztengert
12. december 2022

Alžběta Janečková
30. oktober 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij