Winkelmandje is leeg
Kokoskaramel
- 10 min
- 30 min
- Makkelijk
- 1 porties
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 1198 Kcal
- 10 g eiwit
- 94 g vet
- 78 g koolhydraten
Ingrediënten
1 porties
Tags
Bereidingswijze
1
Doe de kokosmelk en de suiker in een steelpan en verwarm gedurende 10 minuten op een matig vuur. Draai het vuur na 10 minuten lager en laat het mengsel onder voortdurend roeren indikken (gedurende ongeveer 25‑30 minuten).
2
Roer er tot slot de kokosolie en een snufje zout door. Laat de karamel afkoelen en doe hem over in een afsluitbare glazen pot. De karamel is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.
TIP
Je kunt de karamel gebruiken om desserts of yoghurt te zoeten of als glazuur voor een tulband.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Het mixen en wachten tot het dikker werd was eindeloos, maar ik zette door en kreeg een geweldige karamel
Automatische vertaling
goed maar zeldzaam
Automatische vertaling