ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 1198 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 94 g vet
  • 78 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Doe de kokosmelk en de suiker in een steelpan en verwarm gedurende 10 minuten op een matig vuur. Draai het vuur na 10 minuten lager en laat het mengsel onder voortdurend roeren indikken (gedurende ongeveer 25‑30 minuten).

2

Roer er tot slot de kokosolie en een snufje zout door. Laat de karamel afkoelen en doe hem over in een afsluitbare glazen pot. De karamel is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.

TIP
Je kunt de karamel gebruiken om desserts of yoghurt te zoeten of als glazuur voor een tulband.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Daniela Strohschneider
03. maart 2024

Diana Pálová
08. december 2023

Het mixen en wachten tot het dikker werd was eindeloos, maar ik zette door en kreeg een geweldige karamel

Automatische vertaling

Brygida Zdrzalek
23. november 2023

goed maar zeldzaam

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij