
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de havermout, het speltmeel, de kokos, baksoda en bakpoeder in een kom.
Voeg de gemengde kokosolie, honing en vanille-extract toe en kneed tot een compact deeg.
Vorm 12 gelijke ballen van het deeg, leg ze op de bakplaat en druk aan met de bodem van een glas of de palm van uw hand.
Plaats de bakplaat in de oven en bak de koekjes goudbruin bij 170 °C voor ongeveer 12 minuten.
Laat de gebakken koekjes afkoelen en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
De koekjes zijn heerlijk en knapperig. Ik heb kaneel, erythritol in plaats van honing en gemalen walnoten en hazelnoten aan het deeg toegevoegd. Vriendelijke groeten 🤗
Automatische vertaling German