
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 170 °C.
Scheid de dooier van het eiwit bij alle vier eieren.
Doe de dooiers even op zij in een kom en voeg er nog maanzaad, kwark, appels, honing, bakpoeder, vanille extract en zout toe.
Klop de eiwitten stijf en voeg de geklopte eiwitten geleidelijk in het beslag toe.
Schenk het beslag vervolgens in een met een velletje bakpapier ingelegde bakplaat (20x20 cm).
Doe de bakplaat in de oven en bak voor 60 minuten op 160-170°C. Snij in 16 gelijke stukken en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Niet veel..🥺
Automatische vertaling
Uitstekende inbouwtaart, geschikt voor de zomer. Ik heb minder suiker toegevoegd en het is nog steeds geweldig!
Automatische vertaling