Ongebakken taart met dadels
- 45 min
- 0 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 150 Kcal
- 2 g eiwit
- 9 g vet
- 14 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Doe dadels en vijgen in warm water en laat ze tenminste 20 minuten weken.
Giet het water vervolgens af en doe het fruit in de mixer.
Voeg bij de vijgen en dadels kokos, gesmolten kokosolie, rijstsiroop en een snufje zout.
Mix het allemaal op volle kracht 2 x 3 minuten.
Pers een derde van het beslag in de bakvorm en bestrooi het met de helft van walnoten en chiazaadjes. Leg daar de tweede laag van het dadelsbeslag op, daarna de tweede helft noten en zaadjes en tenslotte de laatste laag dadels.
Als het klaar is, doe de taart voor tenminste 15 minuten in de koelkast en snij in ca 20 kleinere porties en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen