ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 443 Kcal
  • 24 g eiwit
  • 19 g vet
  • 42 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag in een blender of met een garde in een grotere kom.

2

Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron.

3

Klop de kwark en de honing in een kom en klop er langzaam de gesmolten chocolade door. Zet de crème voorlopig in de koelkast.

4

Neem het pannenkoekenbeslag en een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Houd de pan op middelhoog vuur en gebruik het beslag om de pannenkoeken te bakken. Ongeveer 1-2 minuten aan elke kant. De hoeveelheid beslag maakt ongeveer 12 pannenkoeken met een diameter van 12 cm.

5

Besmeer elke pannenkoek met een lepel van de crème. Eindig met de laatste pannenkoek en zet de taart dan voor minstens 10 minuten in de koelkast.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Katka Bartošová
12. november 2024

Absoluut niet deze pannenkoeken voor mij. Om de een of andere reden vond ik de smaak absoluut niet lekker.

Automatische vertaling

Jiří Brožek
17. februari 2023

Tereza Trkovská
12. november 2022

beoordeling_1235328
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij