Pompoen muffins
- 15 min
- 20 min
- Makkelijk
- 12 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 154 Kcal
- 5 g eiwit
- 7 g vet
- 18 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de over voor op 175 °C.
In een grotere kom meng samen meel, bakpoeder, kaneel, gember, vlokken en zout.
In een andere kom klop ei, melk, vanille extract, honing, kokosolie en pompoenpuree samen. U kunt deze ingrediënten met een garde kloppen of eventjes in een mixer mixen.
Voeg de inhoud van beide kommen samen en meng goed.
Zet een silicone muffinvorm klaar en verdeel er gelijkmatig het beslag in: Vul de muffin gaatjes tot ongeveer ⅔ van de inhoud. Het beslag zou voor 12 muffins genoeg moeten zijn.
Laat de muffins in de oven bakken op 165-175°C voor 18-20 minuten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ze bleken zacht, licht zoet
Automatische vertaling