Pompoen pudding in een beker
- 40 min
- 6 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 197 Kcal
- 13 g eiwit
- 4 g vet
- 29 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Klop eieren in een kom en zet even op zij. Breng kwark op smaak met stevia en zet ook even op zij. Schenk melk in een grotere pot en voeg honing en maïszetmeel toe.
Mix het mengsel goed met een garde en breng aan de kook.
Kook ongeveer 3 minuten onder constant roeren.
De helft van het beslag voeg vervolgens aan de geklopte eieren en schenk dit beslag weer terug in de pot.
Kook op een matig vuur voor 3 minuten.
Zet de pot daarna op zij en voeg er pompoen puree, zout en kruiden toe.
Zet 6 bekers neer klaar. Ten eerste vul deze met een pudding laag en volg met ca 2 lepels kwark. De volgende laag is weer pudding en tenslotte nog een lepel kwark.
Laat de bekers ten minste voor 30 minuten in de koelkast afkoelen.
Versier de pudding met kruiden en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Nou ja, qua smaak is het niet verschrikkelijk, maar op de een of andere manier boeide het me niet. Je kunt het eten, maar het was voor mij genoeg om te proeven. Ik zal het niet herhalen. :)
Automatische vertaling
moooo
Automatische vertaling