Pompoenballetjes
- 50 min
- 20 min
- Makkelijk
- 20 stukken
Zou u erin geloven dat u naast pompoentulband en pompoenbrood ook een zoete snack kunt maken met deze geweldige soort groente? De bereidingswijze vindt u in het recept van vandaag. U zult zien dat de bereiding een fluitje van een cent is. Bovendien zijn de balletjes heerlijk en u kunt ze ook op voorraad maken.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 74 Kcal
- 1 g eiwit
- 3 g vet
- 10 g koolhydraten
Ingrediënten
20 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Meng alle ingrediënten met elkaar (behalve diegene voor het paneren) en maak er een beslag van. Doe het vervolgens in de koelkast voor een half uur.
2
Verwarm de over voor op 160°C. Zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier in.
3
Haal het deeg uit de koelkast en maak er balletjes van. Leg die vervolgens op de bakplaat.
4
Bak gedurende 20-25 minuten op 160-170°C.
5
Paneer de nog warme balletjes in geraspte kokos (of een ander ingrediënt naar eigen wens).
6
U kunt de balletjes gedurende 3-4 dagen in de koelkast bewaren.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen