
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

In een grotere kom meng pompoenpuree, pindakaas, havervlokken, ei, cacaopoeder, vanille extract, ahornsiroop, bakpoeder en een snufje zout samen en maak er een compact deeg van.
Zet een kleinere bakplaat (20 x 30 cm) neer klaar en leg er een vel bakpapier in.
Schenk het deeg in de bakplaat die ingelegd is met bakpapier.
Doe het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30-35 minuten op 180-185°C.
Brownies zou idealiter op de bovenkant krokant moeten zijn en zacht en vochtig vanbinnen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Chocoladeliefhebber verheugt zich. Ik deed kokosolie in plaats van pindakaas (ik gebruik wat ik in huis heb), een paar gemalen amandelen, verdunde het met amandelmelk en deed het in het wafelijzer. Zacht, nat, chocolade.
Automatische vertaling