
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Ten eerste verwarm de oven op 180°C voor, zet een kleiner bakvorm (20 cm × 20 cm) neer klaar en leg er een vel bakpapier in.
Zet ook een grotere kom neer klaar. In een mixer mix haver vlokken tot meel en doe het in de kom. Voeg er speltbloem, eigeel, cacaopoeder, bakpoeder, kokosolie, proteïne en 150 ml water toe en meng tot een geheel beslag.
In een hogere kom klop eiwitten met een snufje zout tot het stijf is. Voeg de eiwit-sneeuw vervolgens geleidelijk aan het deeg toe.
Schenk het deeg in de bakvorm en bak voor 10-15 minuten op 170-180°C.
In de tussentijd maak de pudding: In een middelgrote pot breng 250 ml water bijna aan de kook. Mix melk met de puddingen in een diepere kom en schenkt het vervolgens in de pot met water. Laat de pudding dik worden onder constant roeren (ca 2 minuten op een matig vuur) en breng naar wens op smaak met stevia (4-6 lepels).
Verspreid de pudding over het gebakken deeg, leg fruit op de pudding laag en bak voor 25-30 minuten op 170-180°C.
Laat de gebakken cake tenminste 1 uur afkoelen en pas daarna snij in stukjes.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik vond het broodje niet lekker, het was niet zo zoet. Niet veel deeg. Het is waarschijnlijk beter om zoet en karakteristiek fruit te gebruiken.
Automatische vertaling