Rode bosbessen cake
- 10 min
- 35 min
- Makkelijk
Gun u zich een toetje en voeg er een behoorlijk portie gezondheid toe - rode bosbessen worden namelijk als een van de superfoods beschouwd en zijn een van de meest gezonde soorten fruit dat er bestaan.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 131 Kcal
- 4 g eiwit
- 7 g vet
- 14 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een bakvorm klaar en leg er een vel bakpapier in.
2
In een kom meng speltmeel, havervlokken, rode bosbessen, bakpoeder en een snufje zout samen.
3
In een andere kom klop de eieren, kokosolie, karnemelk en honing.
4
Voeg beide beslagen aan elkaar en maak er een glad deeg van.
5
Giet het deeg in de bakvorm en bestrooi gelijkmatig met amandelschaafsel.
6
Doe de bakvorm met het deeg in de oven en bak voor 30-35 minuten op 180°C.
7
Snij de gebakken cake in vierkantjes en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen