Snel banaandessert
- 85 min
- 0 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 122 Kcal
- 3 g eiwit
- 6 g vet
- 14 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Pel de bananen, snijd ze in grote stukken en plaats deze in een blender.
Voeg de pindakaas, gesmolten kokosolie en dadelstroop toe en blend alles voor 2 minuten op hoge snelheid.
Voeg de sinaasappeljus, het cacaopoeder, de kaneel, de kardemom en een snufje zout toe.
Blend alles nogmaals tot een gladde massa en giet het mengsel vervolgens in een kleine bakvorm bekleed met vershoudfolie en plaats voor minimaal een uur in een vriezer.
Haal het dessert uit de vriezer, laat het ongeveer 10 minuten op kamertemperatuur staan en snijd het in ca. 10 gelijke delen die meteen geserveerd moeten worden.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Erg goed
Automatische vertaling
Uitstekend en makkelijk dessert. Ik raad aan om even te wachten tot je het uit de vriezer haalt, dan kun je het beter eten.
Automatische vertaling