Winkelmandje is leeg
Vegan chocolademousse met kersen
- 15 min
- 3 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 375 Kcal
- 5 g eiwit
- 32 g vet
- 16 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Breek de chocolade in stukjes en smelt het au bain-marie (2-3 minuten).
2
Klop de kokosmelk op met een elektrische garde.
3
Voeg de gesmolten chocolade, het cacaopoeder en stevia toe bij de opgeklopte kokosmelk.
4
Verdeel de mousse samen met ontpitte kersen over 4 potjes en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Koel
Automatische vertaling
De kokosmelk schuimde bij mij helemaal niet, net als bij anderen. Bovendien maakte het klontjes die ik niet eens kon mengen. Ik weet niet wat het was. Toen voegde ik chocolade toe en de melk werd nog dunner. Maar het was niet slecht van smaak, het was gewoon geen schuim.
Automatische vertaling
Het was hemels!
Automatische vertaling Hungarian