ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 550 Kcal
  • 19 g eiwit
  • 38 g vet
  • 34 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de over voor op 170 °C.

2

Meng meel, amandelen en bakpoeder samen in een kom.

3

Voeg olie, stevia, melk, espresso toe en meng allemaal samen.

4

Schenk het deeg beslag in de bakvorm (20 cm x 30 cm) ingelegd met bakpapier en bak voor 20-25 minuten op 160-170°C.

5

Voordat de sponge gebakken is, maak de crème. Mix tofu, een kopje espresso, vanille extract, pindakaas en een paar lepels water goed samen.

6

Laat de gebakken sponge na het bakken op een ovenrooster afkoelen.

7

Snij met een vormpje of met een glaasje 12 even grote rondjes van de sponge uit.

8

Neem een glas of een banketbeker, leg er een sponge rondje op de bodem en smeer met de tofucrème. Daarna leg er nog een sponge rondje op de crèmelaag en smeer nog een keer met de crème.

9

Maak op deze manier 6 gelijke porties en laat ze vervolgens voor ongeveer een uur in de koelkast afkoelen.

10

Voor het serveren bestrooi elke portie met cacaopoeder.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Andy Kváčová
10. maart 2024

Ik was erg geïnteresseerd in dit recept, maar het resultaat viel een beetje tegen. Ik heb honing aan de room toegevoegd om het op smaak te brengen, zodat het dessert in ieder geval een beetje zoet was, maar het overtuigde me nog steeds niet. Deze versie van tiramisu ga ik waarschijnlijk niet meer maken.

Automatische vertaling

beoordeling_1291924
Gretka Gombitova
14. december 2023

Ik heb het nog niet gegeten, maar ik ga het proberen, want ik heb nog nooit gezond gegeten en ben glutenvrij.

Automatische vertaling

Anna Varháčová
26. april 2023

Ik heb het recept precies volgens de instructies gemaakt en eerlijk gezegd vond niemand het lekker. Het ging allemaal in de prullenbak. Helaas de eerste teleurstelling hier🤷🏻‍♀️

Automatische vertaling

beoordeling_1239127
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij