ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 321 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 17 g vet
  • 31 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

2

Meng het speltmeel, de havermout, gesmolten boter (of olie), yoghurt en eieren in een grote kom.

3

Bewerk het deeg en rol het uit tot twee dunne vellen.

4

Meng de geraspte appels, gehakte walnoten, rozijnen, kaneel en honing in een kom en strooi het mengsel over beide vellen deeg.

5

Wikkel het deeg in, vouw de randen onder de strudel naar beneden en bestrijk het geheel met het losgeklopte ei.

6

Bak de strudel in een voorverwarmde oven bij 165-175 °C voor 25-30 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Tereza Brožová
02. april 2024

Uitstekende strudel! De honing heb ik weggelaten en dankzij de appels is het zoet genoeg, alleen voor het serveren heb ik een beetje suiker toegevoegd. Ik heb zeker niet voor de laatste keer gebakken! 😋

Automatische vertaling

beoordeling_1271072
6vqhts898zprivaterelayappleidcom
18. november 2023

Het beste strudeldeeg. Dus zelfs bladgroen is geweldig! Maar ik hou hiervan

Automatische vertaling

Andy Kváčová
22. oktober 2023

Het smaakt heerlijk en is nog gezond 👍

Automatische vertaling

beoordeling_1291924
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij