
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 175 °C.
Meng het speltmeel, de havermout, gesmolten boter (of olie), yoghurt en eieren in een grote kom.
Bewerk het deeg en rol het uit tot twee dunne vellen.
Meng de geraspte appels, gehakte walnoten, rozijnen, kaneel en honing in een kom en strooi het mengsel over beide vellen deeg.
Wikkel het deeg in, vouw de randen onder de strudel naar beneden en bestrijk het geheel met het losgeklopte ei.
Bak de strudel in een voorverwarmde oven bij 165-175 °C voor 25-30 minuten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Geweldig recept, maar de volgende keer vervang ik een deel van het volkorenmeel door gewone bloem, zodat de smaak niet zo bitter is.
Automatische vertaling
Een luxe aangelegenheid. Ik ben dol op strudel en deze beschouw ik als de beste. Heerlijk deeg dat niet plakt.
Automatische vertaling
Uitstekende strudel! De honing heb ik weggelaten en dankzij de appels is het zoet genoeg, alleen voor het serveren heb ik een beetje suiker toegevoegd. Ik heb zeker niet voor de laatste keer gebakken! 😋
Automatische vertaling