Winkelmandje is leeg
Wortelkoekjes met pindakaas
- 10 min
- 20 min
- Makkelijk
- 12 stukken
Zachte koekjes die eiwitten aanvullen, zoetekauwen stillen en kleine hongergevoelens verdrijven. De bereiding ervan is snel en gemakkelijk. Bovendien zijn ze zo lekker dat één bakplaat niet genoeg is.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 81 Kcal
- 2 g eiwit
- 5 g vet
- 7 g koolhydraten
Ingrediënten
12 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Meng de wortelen, honing, pindakaas, olie en meel in een kom.
3
Vorm balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
4
Druk elke bal vanaf de bovenkant met een lepel in een koekjesvorm.
5
Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak voor 18-20 minuten bij 170-180 °C.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Lekker, snel. Ik heb alleen wat bloem toegevoegd en geen vet toegevoegd.
Automatische vertaling
uitstekende koekjes, ik heb er ongeveer een halve kokosnoot in gedaan. olie en een halve pindakaas en nog meer wortels en ze zijn echt lekker, ik ga het recept zeker bewaren.
Automatische vertaling
De koekjes zijn erg lekker en snel te maken. Ik heb wat meer bloem toegevoegd omdat het deeg dun was. Ze zijn geweldig geworden.
Automatische vertaling