ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 223 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 11 g vet
  • 20 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste verwarm de oven voor op 180°C, vet de tulbandvorm en bestuif de vorm vervolgens met tarwebloem.

2

Doe 2 eieren en xylitol in een kom en klop totdat het een soort mousse wordt. Meng de mousse samen met yoghurt, vanille extract en olie.

3

In een andere kom meng alle droge ingrediënten met elkaar en voeg ze vervolgens aan het eieren mengsel.

4

Vul de bakvorm met het beslag. Maak het glad en bak in de voorverwarmde oven voor 50 minuten op 180°C.

5

Laat de gebakken tulband even afkoelen en haal het gebak vervolgens uit de bakvorm door het omkeren van de vorm op een bord. Snij de tulband in 12 porties en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

TerriK
25. juli 2024

blucaa
09. mei 2024

Goed recept, het werkte☺️

Automatische vertaling Hungarian

beoordeling_1465219
Sara_Nowakova
28. januari 2024

Uitstekend, soepel

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij