Nog maar 34,98€ en de verzending is gratis
ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 348 Kcal
  • 22 g eiwit
  • 16 g vet
  • 28 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm eerst je oven voor op 195-200 °C en bereid een ovenschaal (20 × 30) cm en een grotere kom voor.

2

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes, rasp de camembert grof en rasp de Goudse kaas fijn.

3

Doe de aardappelplakjes in een kom met de geraspte kaas, melk, roomkaas en eieren. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

4

Meng alles goed door elkaar en begin dan de met het mengsel bedekte aardappelen in de ovenschaal te leggen.

5

Plaats de aardappelen in de voorverwarmde oven en bak ze voor 25-27 minuten bij 195-200 °C. Laat de aardappelen na het bakken even afkoelen.

6

Verdeel de gebakken aardappelen over 4 borden en serveer.

TIP
Bestrooi de gebakken aardappelen voor het serveren met fijngehakte bieslook.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Emilia Scherfelová
14. oktober 2024

Ik raad aan om de aardappelen voor te koken. Als je ze rauw wilt bakken, moet je ze in heel dunne plakjes snijden. Ik geef de voorkeur aan een grovere variant, in dat geval moet je hem veel langer bakken, minimaal een uur, of zelfs anderhalf uur. Vandaag heb ik rode ui met knoflook toegevoegd, dat verfijnt de smaak perfect en de ui geeft ook nog een beetje kleur :). Geniet ervan.

Automatische vertaling

fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
08. april 2024

Een uitstekend recept, vullend en, minus de tijd in de oven, snel en gemakkelijk te bereiden. Dit recept ga ik zeker nog een keer maken. Het is zeker geschikt voor koks die geen tijd in de keuken willen staan, maar toch willen genieten. 🙂

Automatische vertaling

Hana Lukášová
12. februari 2024

Ik voeg eraan toe dat het aanzienlijk langer gebakken moet worden, maar voor mij is het al een uitstekend recept 👍

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij