ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 393 Kcal
  • 12 g eiwit
  • 17 g vet
  • 49 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven of grill voor op 190°C. Doe de couscous in een kom en giet er 300 ml kokend water op. Voeg vervolgens zout en peper toe aan de couscous en laat hem afgedekt staan tot de couscous al het water heeft opgenomen (ca. 10 minuten).

2

Maak de groenten schoon, snijd ze in blokjes en meng ze met de olijfolie en kruiden in een grote kom. Leg de groenten op een bakplaat in de oven of spreid ze uit op een hete grill en bak of gril ze gedurende 15 minuten. Voeg na 10 minuten de walnoten toe aan het groentemengsel.

3

Meng de geroosterde groenten met de couscous, verdeel over 4 kommen en serveer met de fijngesneden basilicum.

TIP
Je kunt in dit recept alle groenten gebruiken die je maar lekker vindt.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
15. mei 2024

De heerlijke, kortgeroosterde walnoten gaven het een absoluut heerlijke smaak. De volgende keer zou ik alle groenten ongeveer 25 minuten bakken en ze dan in kleine blokjes snijden.

Automatische vertaling

beoordeling_1387098
Dana Štetinová
15. april 2024

Petra Kocsán
29. februari 2024

Erg lekker, eenvoudig, maar niet erg vullend.

Automatische vertaling Hungarian

beoordeling_1482111
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij