ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 57 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 1 g vet
  • 9 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

12 stukken

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste zet * een pot met deksel neer klaar. Breng er water aan de kook en doe aardappelen met schil in de pot. Laat ze op een matig vuur voor ca 10 minuten koken.

2

Maak daarna de aardappelkoeken. Pel de voorgekookte aardappelen en rasp ze in een grotere kom fijn. Voeg volkoren spelt griesmeel, ei, een snufje zout en speltbloem en maak er met uw handen deeg van. Verplaats het deeg naar uw werkblad en rol het met behulp van een deegroller uit (als het deeg plakt, bebloem het een beetje). Rol het deeg zodanig uit dat het 0,5 cm dik is en met een koeksnijvormpje (Ø 6 cm) snij daarna rondjes van het deeg uit.

3

Opwarm daarna 1 lepel olijfolie in een koekenpan op een middelhoog vuur. Doe de uitgesneden aardappelkoeken in de koekenpan en bak ze voor 1 minuut van beide kanten op een middelhoog vuur. Leg de gebakken aardappelkoeken op een bord en serveer zolang ze nog warm zijn.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Karolína Rousová
10. maart 2024

Uitstekend 👌 maar ik heb hem in de oven gezet en ingevet met olie 😁

Automatische vertaling

beoordeling_1142528
vajuska
30. januari 2024

Het was geweldig

Automatische vertaling

46z27mpbnpprivaterelayappleidcom
19. april 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij