ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 532 Kcal
  • 34 g eiwit
  • 17 g vet
  • 63 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Pel de ui, maak wortels en bleekselderij schoon en snij vervolgens alle groentes fijn.

2

Neem een grotere kookpan, doe er olijfolie in en warm het op een matig vuur op. Wanneer de olijfolie verhit is, voeg er de fijngesneden ui toe en fruit op een matig vuur voor 4-5 minuten.

3

Voeg er daarna de rest van de gesneden groentes, kalkoengehakt, tomatenpuree en gedroogde oregano toe en bak voor 6-7 minuten op een matig vuur.

4

Schenk de kippenbouillon in de kookpan en voeg ook tomaten uit blik, wijnazijn, zout en peper toe. Roer het allemaal goed samen en kook onder het deksel voor 25-30 minuten op een matig vuur.

5

In een andere kookpan breng 2 l water aan de kook. Zodra het water begint te koken, voeg zout en spaghetti toe. Kook voor 15-17 minuten op een matig vuur en roer ze af en toe. Giet daarna de spaghetti af.

6

Verdeel de gekookte spaghetti in 4 borden en serveer ze met de saus, geraspte kaas en fijngehakte basilicum.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Marieta0312
08. januari 2024

De smaak is goed, maar ik doe er veel minder water in en het lijkt nog steeds op soep. Als ik 2L water zou doen zoals beschreven in het recept, zou ik bouillon met gehakt hebben en geen Bolognesesaus.

Automatische vertaling

Woodie
09. oktober 2023

Uitstekend, thuis waren we het er unaniem over eens dat kalkoen beter was dan het varkensvlees dat we gewend waren

Automatische vertaling

Lilis
03. juni 2023

suuuupi, absoluut opgewonden

Automatische vertaling German

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij