ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 365 Kcal
  • 23 g eiwit
  • 14 g vet
  • 35 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste verwarm de oven voor op 180-185°C en in een bakplaat (30 cm x 40 cm) leg een vel bakpapier.

2

In de tussentijd rasp de gekookte broccoli grof in een grotere kom en aardappelen, Parmezaan en Edammer kaas fijn. Voeg er vervolgens speltbloem, aardappelzetmeel, eieren, 2 lepels olijfolie, fijngehakte platte peterselie lof, gemalen nootmuskaat, gemalen karwij, zout en peper toe en meng alles goed samen.

3

Maak van het beslag frikadellen ca 2 cm dik en met een doorsnee ongeveer 7 cm. Leg ze vervolgens op de bakplaat.

4

Als u al het beslag verwerkt hebt, doe de bakplaat in de oven en bak de frikadellen voor 30-33 minuten op 180-185°C.

5

Verdeel de gebakken frikadellen in enkele porties en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Ivana Rambouskova
06. februari 2024

Het is heerlijk, het is lekker

Automatische vertaling

vertresnakovaseznamcz
13. januari 2024

Ik heb gehaktballetjes gebakken in de heteluchtfriteuse en ze waren heerlijk. Ik werd geïnspireerd door de reacties en voegde een knoflookdip toe. Toprecept 🤩

Automatische vertaling

Csillus003
07. januari 2024

Goddelijk😍

Automatische vertaling Hungarian

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij