Winkelmandje is leeg
Bulgur salade met peterselie en tomaten
- 10 min
- 15 min
- Makkelijk
Bent u op zoek naar een licht diner? Dan hebt u het net gevonden. Groentesalade van bulgur is de juiste keuze zowel voor vegetariërs als voor vegans. Men kan deze makkelijk verteren en u krijgt de nodige vezels en vitaminen binnen. Alles is niet eens in half uur klaar en dan moet u alleen aan tafel gaan zitten.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 238 Kcal
- 7 g eiwit
- 4 g vet
- 45 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Kook bulgur volgens de instructies op de verpakking. Spoel met koud water af en laat in de zeef afdruppelen.
2
Hak peterselie en munt fijn. Snij tomaten en rode ui in kleinere stukjes.
3
Meng de gekookte bulgur samen met de gehakte kruiden en gesneden groente in een kom.
4
Breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout, peper en een snufje komijn.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekende frisse salade! Ik heb het meerdere keren gemaakt, het smaakt zowel warm als koud heerlijk.
Automatische vertaling
Ga ik zeker vaker maken, een lichte en lekkere lunch. :-)
Automatische vertaling