Winkelmandje is leeg
Carpaccio van rode biet
- 15 min
- 0 min
- Makkelijk
Iedereen kent carpaccio van rundvlees maar hebt u al over de rode biet carpaccio gehoord? Het is een geweldige versie van de klassieke carpaccio waarvan zowel vegetariërs als vegans zullen houden en de rode biet liefhebbers eigenlijk ook.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 79 Kcal
- 2 g eiwit
- 4 g vet
- 9 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Pel de gekookte rode biet en snij in ongeveer 2-3 cm dikke plakjes. Leg ze vervolgens gelijkmatig op een serveerbord.
2
Maak de dressing. In een kom klop olijfolie, kardemom, balsamico azijn, citroensap, zout en peper.
3
Bedruppel de gesneden rode biet met de dressing, bestrooi met rucola en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen