Ceasar salade
- 20 min
- 21 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 333 Kcal
- 33 g eiwit
- 15 g vet
- 15 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Ten eerste verwarm de oven voor op 200°C en zet een kleiner pan geschikt voor in de oven neer klaar.
Snij de baguette in grotere stuks en bak op een pan zonder olie voor 3-4 minuten op een matig tot middelhoog vuur. Nadat het gebakken is, zet het op zij.
Maak de pan schoon en verhit er 1 lepel olijfolie op een matig vuur. Verhoog het vuur en doe de schoongemaakte kipfilet in de pan. Bak voor ca 1-2 minuten van beide kanten.
Doe daarna de pan met de kipfilet in de oven en bak voor 10-15 minuten op 190-200°C.
Haal vervolgens de pan uit de oven en laat het vlees voor 10 minuten even rusten. Snij het daarna in dunnere plakjes.
In de tussentijd spoel bindsla af, snij in grotere stuks en doe in een grotere ondiepe kom of een plat bord.
Maak vervolgens de dressing. Doe alle ingrediënten in een kom met genoeg hoge randjes en mix met een staafmixer tot het glad is. Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de gemixte dressing in de salade en meng. Verspreid de gebakken baguette, plakjes gebakken kip en Parmezaan schaafsels en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Hartelijk dank
Automatische vertaling