ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 548 Kcal
  • 36 g eiwit
  • 15 g vet
  • 67 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, ongeveer 25 minuten (afhankelijk van de rijstsoort). Snipper ondertussen de uien, maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de knofiook in plakjes.

2

Verhit in een diepere, grotere pan één eetlepel olijfolie, voeg de uien, de knofiook, het zoete paprikapoeder, de cayennepeper en de paprikablokjes toe en fruit gedurende 3 minuten op een matig vuur. Voeg het vlees toe en bak het nog ongeveer 20 minuten onder voortdurend roeren.

3

Voeg de bouillon toe aan het mengsel samen met de tomaten en de bonen. Breng vervolgens op smaak met zout en peper. Dek de pan af met een deksel en laat het mengsel op een laag vuur 20 minuten koken, onder af en toe roeren.

4

Verdeel het vleesmengsel over 4 borden en serveer met de gekookte rijst.

TIP
Serveer chili con carne met ingemaakte rode uien, koriander, zure room, gehakte verse chilipeper en limoen. Een theelepel gerookte paprikapoeder brengt het gerecht prachtig op smaak.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kateřina Mazalová
19. augustus 2022

gc8fkrjr64privaterelayappleidcom
12. augustus 2022

j.kocka9893
26. juni 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij