Courgettekoeken met gerookte zalm
- 20 min
- 25 min
- Moeilijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 530 Kcal
- 28 g eiwit
- 23 g vet
- 50 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Rasp aardappelen en courgette in een grotere kom.
2
Voeg marjolein, ei, fijngemalen vlokken en geperste knoflook toe.
3
Voeg er ook zout en peper toe. Als het beslag water onttrekt, giet het af.
4
In het geval dat het beslag te lopend is, voeg nog een beetje gemalen havervlokken toe. Als het juist te dik is, kunt u een beetje melk toevoegen.
5
Doe het beslag met een opscheplepel in de pan met verhitte olijfolie en bak voor ca 3 minuten van beide kanten.
6
Serveer de koeken met Griekse yoghurt met gehakte dille en versier met gerookte zalm.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Verrukkelijk!
Automatische vertaling
Het is erg goed en makkelijker dan het lijkt.
Automatische vertaling