ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 530 Kcal
  • 28 g eiwit
  • 23 g vet
  • 50 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Rasp aardappelen en courgette in een grotere kom.

2

Voeg marjolein, ei, fijngemalen vlokken en geperste knoflook toe.

3

Voeg er ook zout en peper toe. Als het beslag water onttrekt, giet het af.

4

In het geval dat het beslag te lopend is, voeg nog een beetje gemalen havervlokken toe. Als het juist te dik is, kunt u een beetje melk toevoegen.

5

Doe het beslag met een opscheplepel in de pan met verhitte olijfolie en bak voor ca 3 minuten van beide kanten.

6

Serveer de koeken met Griekse yoghurt met gehakte dille en versier met gerookte zalm.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Aneta Bulowska
07. juli 2024

Verrukkelijk!

Automatische vertaling

Peter Keresztesi
19. mei 2024

Lucie Sikorová
22. april 2023

Het is erg goed en makkelijker dan het lijkt.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij