ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 97 Kcal
  • 3 g eiwit
  • 6 g vet
  • 9 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

25 stukken

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C, zet de zoete aardappel met schil erin en bak ongeveer 1 uur bij 170-180 °C.

2

Bereid intussen de quinoa: spoel het meerdere malen met kokend water, giet het in een pan met twee keer zoveel water en voeg 1 theelepel zout toe. Breng aan de kook, dek de pan af met een deksel en kook tot het zacht is (ongeveer 15 minuten op een laag vuur). Zet daarna de pan opzij en laat de quinoa onder het deksel nog 5-10 minuten rusten om al het water te absorberen.

3

Pers de knoflook en snipper de ui fijn. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan, voeg de knoflook en ui toe en bak 2 minuten op een laag vuur.

4

Schil de gebakken zoete aardappel, prak hem met een vork en meng hem met havermout, gekookte quinoa en gebakken uien met knoflook in een kom.

5

Verhit 3 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan. Vorm kleine frikadelletjes van het bereide mengsel, wentel ze door het sesamzaad en bak ze op een laag vuur ongeveer 3-4 minuten aan elke kant. Het deeg moet genoeg zijn voor 25 frikadellen met een diameter van ongeveer 4-5 cm.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

g6vbttg7xfprivaterelayappleidcom
01. november 2023

Geweldig recept, ik ben er echt dol op. Ik heb er minder bloem in gedaan (ik gebruikte TK-meel), gewoon om te voelen, het plakt een beetje, maar helemaal niet gevaarlijk. Het past goed en kan mooi gevormd worden.

Automatische vertaling Hungarian

Klára Baksová
10. juli 2023

Eva Urbánková
25. februari 2023

beoordeling_1415244
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij