ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 146 Kcal
  • 11 g eiwit
  • 10 g vet
  • 20 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

8 stukken

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verhit in een diepere koekenpan die in de oven kan een eetlepel olie en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.

2

Spoel intussen de spinazieblaadjes af, droog ze en hak ze in grove stukken.

3

Doe de champignons erbij, voeg de geperste knoflook toe en sauteer ongeveer 5 minuten. Zet dan opzij.

4

Klop de eieren op met zout en peper, tijm, melk en ricotta in een kom.

5

Voeg het eimengsel toe aan de koekenpan en meng grondig met de champignons en spinazie.

6

Laat het hele mengsel in de pan zitten en bak het in een voorverwarmde oven bij 190-200 °C voor 10-15 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Vojtěch Kaska
29. mei 2022

Viktória Schrónerová
20. januari 2022

ŠárkaPolivkova
27. november 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij