ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 350 Kcal
  • 17 g eiwit
  • 9 g vet
  • 51 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie, voeg de fijngesnipperde ui toe en fruit deze ongeveer 5 minuten op een matig vuur. Voeg de plakjes knofiook en gepelde garnalen toe en sauteer nog 5 minuten.

2

Voeg de tomatenblokjes toe, giet er 100 ml water op en laat 10 minuten op een matig vuur sudderen. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

3

Bestrooi het mengsel met de verse basilicum en rucola, verdeel over 4 borden en serveer met rijst.

TIP
Voor een romige variant van het gerecht kun je in plaats van tomaten ook sojaroom gebruiken om de uien af te werken.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Ndkdjbsj
09. mei 2023

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
26. augustus 2022

Marcipanka
20. april 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij