ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 385 Kcal
  • 14 g eiwit
  • 18 g vet
  • 43 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en wortelen en snijd ze samen met de schoongemaakte cham‐ pignons in dunne plakjes. Verhit in een pan een theelepel olijf‐ olie, voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 5 minuten op een matig vuur. Doe ze in een schaaltje en zet ze opzij.

2

Voeg de ricotta, sojamelk, zout en peper toe aan de pan. Voeg dan de gesneden aardappelen, wortelen en geplette knofiook toe en meng alles goed door elkaar. Doe het aard‐ appelmengsel in een ovenschaal en bak het gedurende onge‐ veer 45 minuten.

TIP
Strooi voor het serveren verse, gehakte peterselie over de gebakken aardappelen.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Lucie Kašpárková
09. april 2024

Uitstekend recept. Ik heb sojamelk vervangen door melkzuurvrije room. Het smaakt geweldig.

Automatische vertaling

Bianca Oana
08. februari 2024

Ik had geen sojamelk, dus heb ik kookroom vervangen

beoordeling_1471431
Veronika Brickman
21. november 2023

lekker recept, ik heb ook meer paddenstoelen toegevoegd

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij