Gebakken aardappelen met champignons
- 10 min
- 50 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 385 Kcal
- 14 g eiwit
- 18 g vet
- 43 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en wortelen en snijd ze samen met de schoongemaakte cham‐ pignons in dunne plakjes. Verhit in een pan een theelepel olijf‐ olie, voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 5 minuten op een matig vuur. Doe ze in een schaaltje en zet ze opzij.
2
Voeg de ricotta, sojamelk, zout en peper toe aan de pan. Voeg dan de gesneden aardappelen, wortelen en geplette knofiook toe en meng alles goed door elkaar. Doe het aard‐ appelmengsel in een ovenschaal en bak het gedurende onge‐ veer 45 minuten.
TIP
Strooi voor het serveren verse, gehakte peterselie over de gebakken aardappelen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend recept. Ik heb sojamelk vervangen door melkzuurvrije room. Het smaakt geweldig.
Automatische vertaling
Ik had geen sojamelk, dus heb ik kookroom vervangen
lekker recept, ik heb ook meer paddenstoelen toegevoegd
Automatische vertaling