ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 354 Kcal
  • 14 g eiwit
  • 27 g vet
  • 12 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier op.

2

Snij de bloemkool in roosjes en maak ze schoon. Leg de roosjes op de bakplaat en doe er zout, peper en olijfolie overheen.

3

Doe de bakplaat in de oven en bak de bloemkool op 190°C voor 30-35 minuten.

4

Maak ondertussen de saus: Doe tahini ěin een kom en voeg gekneusde knoflook, limoensap en kwark toe. Voeg vervolgens zout en water naar smaak toe en meng goed door.

5

De gebakken bloemkool bestrooi met hazelnoten en serveer met tahini saus.

TIP
U kunt de bloemkool met verse gehakte peterselie garneren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Martina Brzobohatá
02. april 2023

Ik heb extra gemalen koriander aan de saus toegevoegd.

Automatische vertaling

Emilia Vizvaryova
01. februari 2023

JolaB
29. januari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij