ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 355 Kcal
  • 19 g eiwit
  • 16 g vet
  • 35 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Vul een grote kookpot ongeveer halfvol met water. Schil de zoete aardappels en snijd ze in plakken van ongeveer 0,5 cm breed, was de broccoli en verdeel in roosjes. Doe beide ingrediënten in kokend water en kook ze 2 minuten op matig vuur. Doe de gekookte broccoli en zoete aardappelen in een kleine ovenschaal.

3

Klop vervolgens de eieren met room en de geplette knoflook en giet het mengsel over de groenten in de ovenschaal (20 cm × 30 cm). Zout en peper alles, zet de schaal in de oven en bak voor ca. 15-20 minuten bij 170-180 °C.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Andrea Gaßmann
27. juni 2024

Erg lekker en makkelijk te bereiden!

Automatische vertaling German

Monča Koptová
26. april 2024

Helemaal luxe, aan het einde van het bakken heb ik er plakjes kaas op gelegd om te laten smelten, daarna heb ik het bord bedekt met groenten.... Ik bewaar het in mijn favoriete recepten, heel erg bedankt voor het geweldige recept 💖😋

Automatische vertaling

beoordeling_1248253
Nikoláska
01. maart 2024

heerlijk als bijgerecht, ik heb nog iets langer gebakken

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij