ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 574 Kcal
  • 27,7 g eiwit
  • 23,2 g vet
  • 64,7 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Vul een pan met water, breng het aan de kook, voeg zout toe en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Voeg de fijngesneden ui toe en bak ongeveer 5 minuten op een matig vuur.

3

Voeg de gesneden teentjes knoflook toe aan de koekenpan en laat ze 2 minuten intrekken.

4

Giet de gesneden tomaten erbij, voeg de tijm en rozemarijn toe, zout en peper en laat het 10 minuten sudderen.

5

Verwarm intussen de oven voor op 180°C, pak een ovenschaal met een diameter van 25 cm voor en snijd beide stukken mozzarella in grotere stukken.

6

Meng het tomatenmengsel met de gekookte pasta, ricotta en 1 gesneden mozzarella.

7

Zet het pastamengsel in een ovenschaal en leg de rest van mozzarella erop.

8

Zet de schaal in de oven en bak voor ongeveer 20 minuten op 180°C. Garneer de gebakken pasta met verse basilicumblaadjes en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Vladimír Kříž
02. juni 2024

uitstekend eten, we hebben het net verrijkt met rundergehakt

Automatische vertaling

Eva Čerešňová Hladká
23. mei 2024

Jitka Dupalová
21. mei 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij