Winkelmandje is leeg
Gevulde paprika’s met tonijn
- 10 min
- 10 min
- Makkelijk
- 2 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 226 Kcal
- 21 g eiwit
- 4 g vet
- 26 g koolhydraten
Ingrediënten
2 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Schenk kokend water in een instantrijst en laat het even op zij tot al het water opgenomen is (indien nodig, giet de rest van het water af).
2
Snij de tops van de paprika’s af en verwijder de zaadjes.
3
In een kom meng rijst, tonijn, zout, peterselie, erwten en ricotta samen.
4
Vul de paprika’s met de tonijnmix en serveer.
5
U kunt de paprika’s max. 3 dagen in de koelkast bewaren.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen