
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Bereid de rijstnoedels en sojablokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit intussen het bosuitje en sjalotje in een eetlepel olie op een matig vuur. Voeg na 5 minuten het geplette knoflookteentje toe en fruit het 2 minuten mee.
Voeg dan de courgette, tomaten en tijm, zout en peper toe. Giet 100 ml water erover, dek af met een deksel en laat ongeveer 10 minuten sudderen op een matig vuur.
Serveer het mengsel met de rijstnoedels en sojablokjes.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Geweldig; voeg gerust ca. 3x zoveel groenten (tomaten, courgette) en andere soorten groenten (wortels) toe aan de aangegeven hoeveelheid sojabonen.
Automatische vertaling
Geweldig! Het eten ziet er geweldig uit.. Ik had geen tijd om een foto te maken😃 Ik hoefde het niet eens te bewerken. Jammie!
Automatische vertaling