ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 590 Kcal
  • 28 g eiwit
  • 28 g vet
  • 53 g koolhydraten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Ingrediënten

4 stukken

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Meng tonijn, eieren, havervlokken, kerrie poeder en olijfolie samen in een kom.

2

Voeg de fijngesneden lente-ui, zout en peper toe en meng nog een keer goed samen.

3

Maak van het mengsel 4 gelijk grote hamburgers.

4

Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers voor 4-5 minuten van beide kanten op een matig vuur (u kunt ook een contactgrill gebruiken waar u het ook op een matig vuur voor 4-5 minuten van beide kanten bakken kunt).

5

Verwarm een ander koekenpan, halveer de bollen en bak ze op de snijkant zonder olie op een matig vuur.

6

Op de onderste helften van de bollen smeer een beetje crème fraîche, leg er een beetje sla op en daarop nog tomaten plakjes. Daarna volg de tonijn burger. Leg vervolgens een ¼ avocado op de burger. Op de bovenste helften van de bollen smeer ook een beetje crème fraîche en leg ze vervolgens op de top van de hamburger.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Daniela Mikulasova
15. maart 2023

Perfect

Automatische vertaling

beoordeling_1061058
Mejzla
11. november 2021

Alena Adamcová
14. maart 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij