ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 389 Kcal
  • 35 g eiwit
  • 17 g vet
  • 23 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste zet een grotere kom neer klaar. Maak het kippenvlees schoon, was het en snij vervolgens in dunne reepjes en verplaats deze naar de kom. Voeg daarna ei, maïszetmeel, kerrie poeder, zout en peper aan het vlees en meng het allemaal goed samen met elkaar.

2

In een grotere pan verhit olijfolie op een hoog vuur. Als de olie verhit is, doe het vlees in de pan en bak op een hevig vuur voor 4-5 minuten. Roer het vlees af en toe goed door.

3

In de tussentijd snij de ui, gele en rode paprika in dunne reepjes. Snij de chilipeper fijn, koriander grof en leg deze even opzij.

4

Als het vlees gebakken is, voeg paprika en ui samen met tomatenpuree toe. Verlaag het vuur en bak op een matig vuur voor 2-3 minuten.

5

Daarna voeg de sojasaus, 250 ml water, pinda's, fijngesneden chili toe en laat het allemaal samen koken voor 5-6 minuten op een middelhoog vuur.

6

Als het gedaan is, zet het vuur uit en verdeel in porties en serveer. Tenslotte garneer elke portie met de grof gehakte koriander en sesamzaadjes.

TIP
U kunt dit kipgerecht samen met jasmijn rijst serveren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

renatajochymkovaseznamcz
08. juli 2024

malyamailru
04. februari 2024

Het was erg lekker!

Automatische vertaling

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
26. januari 2024

Uitstekend. Ik heb geraspte gember met knoflook en suiker aan de sojabonen toegevoegd.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij