ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 245 Kcal
  • 36 g eiwit
  • 4 g vet
  • 18 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Maak de kipfilets schoon, zout en peper ze aan beide kanten. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan, voeg de kipfilets toe en bak ze 3 minuten aan elke kant. Zet de koekenpan met vlees in een voorverwarmde oven op 170-180 °C en braad het vlees 10 minuten.

3

Doe de doperwten en de muntblaadjes in een grote pan en giet er 500 ml gezouten water over. Breng het aan de kook en laat het maximaal 5 minuten koken.

4

Giet de doperwten af en blend ze samen met de munt tot een puree, voeg geleidelijk de lauwe melk toe. Breng de erwtenpuree op smaak met zout en peper.

5

Snijd de ham in reepjes en bak ze 2-3 minuten in een droge koekenpan.

6

Schep een deel van de puree in een serveerschaal, voeg de in plakjes gesneden kipfilet toe en garneer met geroosterde ham of verse erwtenpeulen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Bianca Oana
16. februari 2024

Verrukkelijk!

beoordeling_1471431
Lucie Hrochová
27. december 2023

Katka Bartošová
25. augustus 2023

Geweldig!

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij