
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet een ovenschaal klaar.
Maak de kipfilets schoon, doe er zout en peper over.
Maak de aardappelen grondig schoon met een borstel onder stromend water, maar schil ze niet. Snijd ze vervolgens in vieren en bestrooi ze met zout.
Doe de kipfilets met aardappelen in de ovenschaal.
Klop de room, kippenbouillon, tijm, rozemarijn, olijfolie en mosterd door elkaar en giet dit mengsel over het vlees en de aardappelen.
Plaats alles in de oven en bak gedurende 30-40 minuten op 180 °C.
Haal de ovenschaal uit de oven, voeg een handvol verse spinazie toe, laat even afkoelen en serveer dan.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Na 35 minuten zijn de aardappelen nog niet echt zacht. Je moet ze dus eerst in de oven doen. Maar het vlees was heerlijk. Ik heb er rijstroom aan toegevoegd, zoals in het recept staat, en ik kan gerust zeggen dat ik nog nooit zo mals en gaar vlees heb gegeten! Het recept is heerlijk als licht diner 👍 Een werkelijk heerlijke combinatie!
Automatische vertaling
Zeker een recept dat nog wat verfijnd moet worden. Tegen de tijd dat de aardappelen gebakken zijn, is het vlees al droog. Het is een goed idee om de aardappelen alvast in de oven te doen of ze vooraf te koken. Het geheel smaakt prima
Automatische vertaling