Kip met roomsaus
- 15 min
- 40 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 538 Kcal
- 42,1 g eiwit
- 14,5 g vet
- 55,5 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet een ovenschaal klaar.
Maak de kipfilets schoon, doe er zout en peper over.
Maak de aardappelen grondig schoon met een borstel onder stromend water, maar schil ze niet. Snijd ze vervolgens in vieren en bestrooi ze met zout.
Doe de kipfilets met aardappelen in de ovenschaal.
Klop de room, kippenbouillon, tijm, rozemarijn, olijfolie en mosterd door elkaar en giet dit mengsel over het vlees en de aardappelen.
Plaats alles in de oven en bak gedurende 30-40 minuten op 180 °C.
Haal de ovenschaal uit de oven, voeg een handvol verse spinazie toe, laat even afkoelen en serveer dan.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik herhaal gewoon wat er al in de reacties is gezegd. Het recept moet zeker aangepast worden.
Automatische vertaling