Kipmengsel met kurkuma en kokosmelk
- 15 min
- 30 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 384 Kcal
- 26 g eiwit
- 26 g vet
- 10 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in reepjes. Schil de wortelen en snijd ze in rondjes. Snipper de ui fijn. Plet de knoflook.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de gesnipperde ui toe en fruit deze 2 minuten op een matig vuur.
Voeg de bloemkool en de gehakte wortelen toe aan de pan en rooster ze 5 minuten.
Doe de geplette knoflook, de kurkuma en het kerriepoeder in de pan en giet de groentebouillon erbij. Dek de pan af met een deksel en laat het mengsel op een matig vuur ongeveer 10 minuten sudderen.
Pak intussen een tweede koekenpan, verhit daar 1 eetlepel olijfolie in, voeg de gesneden kipfilet toe en bak die ongeveer 10 minuten op een matig vuur.
Zet de gebakken kipfilet over in de pan met het groentemengsel, giet de kokosmelk erbij, voeg de sperziebonen toe en laat de inhoud van de pan op een matig vuur 5-10 minuten verwarmen.
Verdeel het kipmengsel in 4 porties, breng op smaak met zout en peper naar wens en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Geweldige smaken. Het is snel klaar
Automatische vertaling Hungarian