Lichte aardappelsalade met yoghurt en appel
- 15 min
- 0 min
- Makkelijk
Aardappelsalade hoeft niet zwaar in je maag te liggen. Verwissel gewoon een paar ingrediënten en je krijgt een lichte, frisse en vooral gezonde salade waar je niet genoeg van kunt krijgen. Het is gemakkelijk te bereiden en perfect als snack en voor gegrild vlees.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 259 Kcal
- 17 g eiwit
- 7 g vet
- 32 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Kook de aardappelen in gezouten water gaar.
2
Leg de slabladeren in een kom met de broccoli. Voeg de in kleinere blokjes gesneden appel toe.
3
Klop de Griekse yoghurt, appelciderazijn, olijfolie, dille, zout en peper door elkaar in een andere kom.
4
Doe de yoghurtdressing bij de groenten, voeg de in vieren gesneden gekookte aardappelen toe en schep de salade om.
5
Verdeel de salade in 2 porties en bestrooi hem met hennepzaad en zonnebloempitten.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen