ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 434 Kcal
  • 13,9 g eiwit
  • 12,7 g vet
  • 62,3 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Doe voldoende hoeveelheid water in een kookpan, voeg zout toe en breng aan de kook.

2

Doe de pasta in de kokend water en kook voor 10-12 minuten een matig vuur.

3

Voordat de pasta klaar is, maak de saus klaar: in een grote diepe koekenpan smelt de ricotta, voeg 1 opscheplepel water van de pasta, rozemarijn, zout, peper en Parmezaan toe en warm het goed op.

4

Giet de gekookte pasta af, voeg ze in de saus toe en roer alles goed. Bestrooi met de citroen schil en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Jana Protivová
29. augustus 2024

Niet veel voor mij?

Automatische vertaling

Jitka Vycpalkova
24. juli 2024

De smaak is goed, maar vreselijk droog, ik raad aan om de dubbele hoeveelheid saus te verdubbelen.

Automatische vertaling

Lucie Malíková
11. juni 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij